Plezier in lezen
Lezen op school

De Bibliotheek op School.

Op De Hoekstee doen we mee met het project “De Bibliotheek op School”.
Boeken worden op school, in een aantrekkelijke omgeving aangeboden en uitgeleend, en dat werkt.
De bibliotheek biedt veel mooie, nieuwe, spannende, aansprekende, informatieve boeken aan die ook regelmatig gewisseld worden. Kortom een gevarieerd aanbod waardoor de leerlingen gemotiveerd worden om te lenen en te lezen!
Als kinderen meer gaan lezen worden ze betere lezers en gaat hun leesvaardigheid ook omhoog.

De Bibliotheek op School wordt draaiende gehouden door enkele enthousiaste vrijwilligers die de leerlingen enthousiasmeren en begeleiden bij het kiezen van de boeken.
Iedere vrijdagochtend is de bibliotheek geopend en kunnen de leerlingen boeken lenen.
Heeft u ook zin en tijd om een uurtje te helpen geef dit dan door op school, we vertellen u graag meer over de invulling.

Veel leesplezier op De Hoekstee dus!